Ранньостиглий високоврожайний сорт столового, моркви. Вегетаційний період від масових сходів до технічної стиглості становить 70-90 днів. Коренеплоди циліндричної форми з тупим кінчиком, оранжевого кольору, з невеликою серцевиною. Довжина коренеплодів становить 17-19 см, вага до 160 р. М'якоть ніжна, соковита і солодка, темно-оранжевого кольору. Використовують моркву для споживання в свіжому вигляді і переробки. Завдяки підвищеному вмісту каротину придатна для виробництва соку і дитячого харчування.
Культура вимоглива до вологи і родючим рихлим грунтів. Насіння проростає при температурі +4°с, сходи переносять температуру -2°C. Морква Амстердамська придатна для вирощування у відкритому грунті, а також під плівкою - на ранню пучкову продукцію. Догляд за рослинами полягає у формуванні густоти, знищенні бур'янів, розпушуванні міжрядь, добре реагує на внесення добрив.
Норма висіву: 0,6-0,8 г на 1 м2.
Глибина загортання насіння: 1-1,5 см.
Ширина міжрядь: 25-30 див.