Продавець Захист Рослин розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років. Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями. Порівняти можливості діючих пакетів
Кукурудза цукрова - однорічна овочева рослина сімейства Злакові. Від інших підвидів цукрова кукурудза відрізняється будовою зерна, яке в молочно-восковій стиглості стає склоподібним і зморшкуватим, тому що не має рогоподібного шару і вкрите тоншою та ніжнішою оболонкою. Як овоч зерно в їжу використовується у фазі молочної стиглості, що триває 6-8 днів. У фазі молочної стиглості зерно цукрової кукурудзи має високу цукристість, має ніжну оболонку та приємний смак. У цій фазі зерна кукурудзи містять до 8% цукрів, крохмалю до 15%, білків до 4%, жирів до 1,2% і значно багатші на вітаміни В2 і РР, ніж зрілі зерна. Зерна містять також вітаміни С, В1, В6, а жовтозерні сорти – каротин, мінеральні солі.