Продавець Захист Рослин розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років. Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями. Порівняти можливості діючих пакетів
Морква - дворічна рослина (іноді одно або багаторічна), у перший рік життя утворює розетку листя і коренеплід, у другий рік життя - насіннєвий кущ і насіння. Рід рослин сімейства зонтичні. Коренеплід м'ясистий конічний або циліндричний, масою від 30 до 300 грамів і більше. Коренеплоди використовуються в їжу, а насіння для виготовлення настоїв та екстрактів.
Морква містить вітаміни групи С, РР, В, К, Е, каротин, також містить велику кількість мінеральних речовин – заліза, фосфору, калію, магнію, міді, кобальту, цинку, йоду, фтору, нікелю. Завдяки ефірним маслам морква має тонкий, але приємний аромат. Морква - овоч-рекордсмен за кількістю бета-каротину, який в організмі людини перетворюється на вітамін А, та бере участь у процесах утворення кісткового утворення кісткової тканини, необхідний для нормального функціонування ендокринних залоз, запобігає патології зору, хвороб шкіри та волосся. Регулярне вживання сирої моркви та морквяного соку сприяє очищенню організму, виведенню з нього токсинів, важких металів, що накопичуються у мешканців промислових міст. Крім того морква відмінний засіб для очищення печінки, що запобігає закупорці її проток та жирове переродження. Антиоксидантні властивості вітаміну Е допомагають запобігти утворенню пухлин, вітаміни А, Е та С дозволяють зміцнити природний протираковий захист організму. Каротин, що містить у моркві, дозволяє не тільки підтримувати гостроту зору, але й омолоджує на клітини, продовжуючи термін їх життя. Морква благотворно впливає стан травної системи. Морквяний сік заспокоює нервову систему, знімає нервову напругу та підвищує стійкість до стресів.