7 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
Швидкостиглий сорт патисонів. Вегетаційний період від появи сходів до технічної стиглості плодів становить 40-45 днів. Рослина кущова, компактна, без бічних пагонів. Плоди гладкі, сегментовані, тарілкоподібні форми з опуклою серединою та рідко зубчастими краями, середньою масою 250-300 г, шкірка помаранчового кольору. Плоди збирають незрілими для широкого використання в консервній промисловості та домашній кулінарії. Цінується як дієтичний продукт. Сорт урожайний — 8-12 кг/м2характеризується дружнім дозріванням плодів.
Тепло- та світлолюбна культура. Оптимальна температура для росту та розвитку рослин — +18-23 °C. У відкритий ґрунт висівають під час прогрівання 10 см шару ґрунту до +6-8 °C, коли минає загроза заморозків. Для отримання ранньої продукції висаджують 20-40-денним розсадом, який вирощують у горщиках.
Норма висівання: 6-9 насіння або 0,8-0,9 г на 1 м2.
Глибина закладення насіння: до 5 см.
Ширина міжрядів: 70-90 см.