33 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
Інноваційний трьохкомпонентний фунгіцид системної дії для захисту овочевих та інших культур від широкого спектра хвороб
• оптимальна комбінація трьох діючих речовин проти широкого спектра хвороб овочевих культур;
• захисна, лікувальна (антиспоруляційна) дія;
• довготривалий період захисної дії.
Препаративна форма: | Гранули, що диспергуються у воді |
---|---|
Дiюча речовина: | Дифеньйоназол, 50 г/кг + диметоморф, 40 г/кг + металаксил-м, 40 г/кг |
Максимальна кратність обробок за сезон – 4.
Інтервал між обробками при низькому інфекційному фоні складає 10-14 діб, за високого ризику розвитку хвороб інтервал між обробками скорочують до 8-10 днів.
Строк виходу людей на оброблені площі для проведення ручних робіт – 7 діб, механізованих – 3 доби.
ЗАСТОСУВАННЯ
Перед проведенням обприскування необхідно розрахункову кількість препарату (див. табл.) розчинити у чистій воді та ретельно перемішати. Робочий розчин використати в день його приготування, оскільки при тривалому зберіганні втрачаються властивості препарату, що призводить до зниження ефективності дії проти хвороб. Обробку проводити за сприятливих погодних умов (відсутність поривчастого вітру, температура повітря не вище +25°С) – зазвичай це ранкові (до 10-11) та вечірні (18-22) години. Під час обприскування необхідно забезпечити рівномірне покриття розчином листків і стебел рослин без стікання з обробленої поверхні.
Основні | |
---|---|
Виробник | УКРАВІТ |
Країна виробник | Україна |
Препаративна форма | Порошок, що змочується |
Характер дії пестициду | Суцільного |
Хімічний склад | Органічні |
Тип впливу на організм | контактно-системні |
Мінімальна температура ефективної дії | 15 град. |
Максимальна температура ефективної дії | 25 град. |
Захворювання рослини | Пероноспороз, Фітофтороз, Мілдью, Альтернаріоз, Оїдіум |
Вміст діючої речовини | металаксил 40 г/кг, дифеньйоназол 50 г/кг, диметоморф 40 г/кг |
Діюча речовина | Діфеноконазол, Металаксил, Диметоморф |
Користувацькі характеристики | |
Оброблювані культури | Томати, картопля, виноград, огірки, цибуля, дині, кавуни, кабачки, троянди |