30 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
Міравіс 200 SC - найефективніший фунгіцид серед революційного класу SDHI-продуктів. Новий унікальний механізм дії.
Повна назва: | Міравіс® 200 SC, к. с. |
Вміст діючої речовини: | 200 г/л адепідину |
Хімічна група: | Карбоксаміди (SDHI) |
Препаративна форма: | Концентрат суспензії |
Клас токсичності: |
ІІ |
Головні переваги препарату:
• Тривалий захист від ключових хвороб
• Трансламінарний ефект із локально-системною дією, що забезпечує пролонгований захист
• Неперевершена стійкість до змивання опадами
• Ефективний у складних погодних умовах — при температурі до +35 °С та при вологості понад 80 %
• Не викликає фітотоксичності
• Основа антирезистентної стратегії — унікальний партнер для бакових сумішей
1. Унікальний широкий спектр контролю захворювань на плодових культурах.
2. Для потрібного ефекту фунгіцид рекомендується застосовувати профілактично або при перших ознаках розвитку хвороби. Профілактичне внесення забезпечує тотальний контроль захворювань рослини в критичний період.
3. Потрапляючи на рослину, діюча речовина рівномірно розподіляється і пересувається у тканинах листка та частково зв’язується з восковим шаром і не змивається опадами. Рослина майже повністю поглинає діючу речовину препарату Міравіс® протягом 1 години.
4. Тривалість захисного періоду залежить від ступеня інфікованості рослин на момент обробки, фази вегетації рослини і може становити 10–14 днів.
5. Рекомендується чергувати Міравіс® із фунгіцидами інших хімічних груп (Скор®, Хорус®) або з контактними фунгіцидами.
6. Препарат можна змішувати з іншими загальновживаними пестицидами на відповідній культурі.
Основні | |
---|---|
Мінімальна температура ефективної дії | 12 град. |
Максимальна температура ефективної дії | 35 град. |
Виробник | Syngenta |
Країна виробник | Швейцарія |
Препаративна форма | Концентрат емульсії |
Характер дії пестициду | Суцільного |
Хімічний склад | Неорганічні |
Вміст діючої речовини | 200 г/л адепідину |
Користувальницькі характеристики | |
Тип впливу на організм | Системні |
Оброблювані культури | Яблуня, груша, вишня, черешня, персик, картопля, томати, морква, троянди |
Тип впливу | Системні |