Повна назва: | Міравіс® 200 SC, к. с. |
Вміст діючої речовини: | 200 г/л адепідину |
Хімічна група: | Карбоксаміди (SDHI) |
Препаративна форма: | Концентрат суспензії |
Клас токсичності: |
ІІ |
Головні переваги препарату:
• Новий унікальний механізм дії. Найефективніший фунгіцид серед революційного класу SDHI-продуктів
• Тривалий захист від ключових хвороб
• Трансламінарний ефект із локально-системною дією, що забезпечує пролонгований захист
• Неперевершена стійкість до змивання опадами
• Ефективний у складних погодних умовах — при температурі до +35 °С та при вологості понад 80 %
• Не викликає фітотоксичності
• Основа антирезистентної стратегії — унікальний партнер для бакових сумішей
1. Унікальний широкий спектр контролю захворювань на плодових культурах.
2. Для потрібного ефекту фунгіцид рекомендується застосовувати профілактично або при перших ознаках розвитку хвороби. Профілактичне внесення забезпечує тотальний контроль захворювань рослини в критичний період.
3. Потрапляючи на рослину, діюча речовина рівномірно розподіляється і пересувається у тканинах листка та частково зв’язується з восковим шаром і не змивається опадами. Рослина майже повністю поглинає діючу речовину препарату Міравіс® протягом 1 години.
4. Тривалість захисного періоду залежить від ступеня інфікованості рослин на момент обробки, фази вегетації рослини і може становити 10–14 днів.
5. Рекомендується чергувати Міравіс® із фунгіцидами інших хімічних груп (Скор®, Хорус®) або з контактними фунгіцидами.
6. Препарат можна змішувати з іншими загальновживаними пестицидами на відповідній культурі.
Основні | |
---|---|
Виробник | Syngenta |
Країна виробник | Швейцарія |
Користувацькі характеристики | |
Оброблювані культури | Яблуня, груша, вишня, черешня, персик, картопля, томати, морква, троянди |
Характер дії пестициду | Суцільного |
Тип впливу на організм | Системні |
Препаративна форма | Концентрат емульсії |
Хімічний склад | Неорганічні |
Мінімальна температура ефективної дії | 12 |
Максимальна температура ефективної дії | 35 |
Вміст діючої речовини | 200 г/л адепідину |
Тип впливу | Системні |