Форма блочно-конічна. Рослини відрізняються розвиненою кореневою системою та сильними. стеблами з великим листовим апаратом, завдяки чому легко переносять спеку та посуху. Плоди жовтого та зеленого кольору в технічній стиглості, червоного та оранжевого кольору при біологічній стиглості. Товстостінні, м'ясисті та соковиті перці характеризуються ніжним смаком та приємним ароматом. Придатні для вживання у свіжому вигляді, заморозки, консервації та іншої переробки. Період вегетації - 65 днів. Маса плодів - 170-200 грам. Рослина компактна, з сильним ростом ї кореневою системою. Кущ прямий з відкритим габітусом і добре розвиненим листовим апаратом, що особливо важливо у спеку. Високоврожайний гібрид для вирощування як у відкритому грунті, так ї в плівкових теплицях.