Клаудіо F1 — високопродуктивний раннєзуватий гібрид солодкого перцю. Вегетаційний період — 72-80 днів (після висаджування розсади). Призначений для вирощування у відкритому та закритому ґрунтах. Рослина міцна, прямостійка, добре розвивається навіть у стресових умовах. Одночасно формує до 12 однорідних плодів середньою масою 200-250 г і товщиною стінок 10-14 мм. Плоди стійкі до сонячних опіків, щільні, легко транспортуються на далекі відстані, довго зберігають товарний вигляд. Плоди кубовидно-подовженої форми, чотирикамерні, мають щільну м'якотлю. Фарбування плодів у технічній стиглості темно-зелене, в біологічній — темно-червона. Стійкий до вірусних захворювань. Призначений для споживання у свіжому вигляді, консервування й перероблення.