Бор — найважливіший мікроелемент, що бере участь і регулює процеси запилення й опротворення, вуглеводний і білковий обмін речовин. Багато рослин сильно чутливі до дефіциту Бора — це рослини-індикатори: цукрова, кормова та столова буряк, соняшник, люцерна, конюшина, люпин, донік (білий), чиста, турнепс, сурепиця, рапс, капуста кольорова та кочана, шпинат, тютюн, бавовна, сечкові, кісточкові та виноград.
До чинників, що знижують рухливість і засвоєння Бора належать: Засуха, надлишкове зволоження, інтенсивне освітлення, велика кількість азотних і калійних добрив, вапняність.
Завдяки рідкій формі, поживний комплекс Бороплюс, що містить Бор в органічній формі (гідроборат етиламіна), високоефективний як під час листових підживлень рослин, так і під час використання в системах крапельного поливання. На відміну від неорганічних сполук бору, Бороплюс має м'яку дію та знижений ризик фітоксичності.
Застосування Бороплюса дає змогу:
- запобігати та лікувати серцевину гниль цукровий, кормовий і столовий буряк;
- покращувати цвітіння і виконаність плодів, підвищувати врожайність соняшника, конюшини та люцерни;
- задовольняти потреби в Боре і підвищувати врожайність капусти, яблунь і груш, кісточкових, тютюну, бавовни та інших з/х культур;
- покращувати формування плодів і запобігати захворюванням (горіння) ягід винограду;
Склад:
Бор (B) w/w в 1 кг продукту — 11.0%; Бор (В) w/v в 1 літрі продукту — 15%
Упаковка | |
---|---|
Упаковка | Пластикова банка |
Об`єм | 5 л |
Основні | |
Виробник | Valagro |
Країна виробник | Італія |