Сорт ранньостиглий, високоврожайний. Вегетаційний період - 38-40 днів. Призначений для висіву у відкритий грунт. Рослина кущова, досить компактне. Плоди циліндричні зі слабко вираженою ребристістю, світло-зеленого кольору з повздовжніми темно-зеленими смужками. М'якоть біло-жовтого кольору, щільна, хрустка, має добрі смакові якості. При кімнатній температурі зберігається до березня.
Для посадки кабачка вибирають сонячне, захищене від вітру ділянку. Висівають кабачок Зебра при прогріві 10 см шару ґрунту до + 10-12 ° С. Оптимальна для росту температура - + 23-25 ° С. Для отримання ранньої продукції кабачок вирощують у теплиці або під плівковим укриттям, а також через розсаду.